Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Πληρωμένος εκτελεστής ο αδίστακτος δολοφόνος της γυναίκας στη Καλλιθέα;

http://img.protothema.gr/3ED70B957E57F38FC3FD64BF998E6B82.jpgΌλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινωνία της Καλλιθέας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είναι πληρωμένος εκτελεστής.

Οι καταθέσεις των πεθερικών και του κουνιάδου της 33χρονης που έμεναν στον από κάτω όροφο από αυτόν του διαμερίσματος του θύματος, δεν προσέφεραν κάτι στους αστυνομικούς.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν σε χρηματοοικονομική εταιρία στην Καλλιθέα και ο σύζυγός της σε εταιρία με ανοξείδωτα είδη στον Κολωνό.

Όσο για το φονικό όπλο, σύμφωνα με τη βαλλιστική έρευνα, είναι ένα πιστόλι των 7,65 mm ανατολικού τύπου, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πιστόλι των 9mm.

Το θύμα έκανε το λάθος και άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της. Η αστυνομία πιστεύει πως πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι κάποιος ή κάποιοι χτύπησαν το κουδούνι στο σπίτι της 33χρονης γυναίκας.

Οι ένοικοι του τρίτου ορόφου άκουσαν φωνές λένε ότι η γυναίκα φάνηκε να λογομαχεί με κάποιον άνδρα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε ο πυροβολισμός. Όταν βγήκαν στο διάδρομο για να δουν τι είχε συμβεί αντίκρισαν την άτυχη 33χρονη αιμόφυρτη στην πόρτα του διαμερίσματός της και δίπλα της το 4χρονο παιδί της να κλαίει απαρηγόρητο.

Το ασθενοφόρο που έφτασε μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπου τελικά κατέληξε, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έναν άνδρα με τον οποίο η 33χρονη διατηρούσε δεσμό. 

http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...