Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Αποκηρύσσουν οι φυλακισμένοι για τον Επαναστατικό Αγώνα την πρακτική των Ιταλών αναρχικών

Αποκηρύσσουν οι τρεις φυλακισμένοι για τον «Επαναστατικό Αγώνα» την πρακτική της ιταλικής οργάνωσης «Aτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - FAI - Επαναστατικός Πυρήνας Λάμπρος Φούντας», η οποία ανέλαβε την ευθύνη για τα παγιδευμένα δέματα, που εστάλησαν στις πρεσβείες της Ρώμης.

Σε ανακοίνωσή των Πόλας Ρούπα, Νίκου Μαζιώτη και Κώστα Γουρνά, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org. σημειώνονται τα ακόλουθα:

«Ως Επαναστατικός Αγώνας επιλέγαμε πάντα την πραγματοποίηση ενεργειών, που ήταν πολιτικά στοχευμένες. Στοχεύανε το καθεστώς, τους θεσμούς και αυτούς που το εκπροσωπούν και το προστατεύουν. Τις οργανώναμε με τρόπο, ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί ανθρώπων, που δεν συγκαταλέγονται στους πολιτικούς μας στόχους και δεν θα πραγματοποιούσαμε ποτέ ενέργειες, που θα είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό π.χ. ενός τυχαίου υπαλλήλου πρεσβείας, όπως έγινε στις προαναφερόμενες επιθέσεις με τα δέματα - βόμβες. Το παραπάνω πλαίσιο ήταν ανέκαθεν βασική αρχή της δράσης όλων μας και φυσικά και του νεκρού συντρόφου - μέλους της οργάνωσης Λάμπρου Φούντα. Γι' αυτό τον λόγο ζητάμε να μη γίνονται ενέργειες τέτοιου είδους στο όνομα του συντρόφου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...