Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση Δ.Σ. ΠΕΑΛΣ με το ΠΑΣΟΚ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για διαρκή ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων, αναφορικά με τα σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, το Δ.Σ. της Ένωσης πραγματοποίησε σήμερα 26-02-2014, συνάντηση στη Βουλή με τον αρμόδιο εισηγητή για θέματα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου Βουλευτή Χίου κ. Τριαντάφυλλο Κωνσταντίνο καθώς και τους καθ’ ύλην αρμοδίους του ΠΑΣΟΚ για το Λιμενικό Σώμα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, θέσαμε υπόψιν των συνομιλητών μας το σύνολο των θεμάτων που μας απασχολούν, εστιάζοντας κυρίως στο υπό προώθηση σχέδιο νόμου "Τουριστικά Πλοία και άλλες διατάξεις", καταθέτοντας με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο τις αντιρρήσεις και ενστάσεις μας αναφορικά με συγκεκριμένες ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου, όπως λεπτομερώς ήδη έχουμε γνωστοποιήσει με την από 27-11-2014 σχετική επιστολή μας προς τον κ. ΥΝΑ η οποία και κοινοποιήθηκε στους κ.κ. Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, αλλά και στα πολιτικά κόμματα.

Από την πλευρά του ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ επί θεμάτων ναυτιλίας, μας διαβεβαίωσε ότι γνωρίζει τις θέσεις μας, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτές κινούνται στον άξονα της υπευθυνότητας και της λογικής.  Συντάχθηκε ανεπιφύλακτα με όλα εκείνα τα θέματα που για την Ένωση αποτελούν "κόκκινη γραμμή" και το αμέσως προσεχές διάστημα σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Υπουργό και σε συνεργασία με την  Ένωση, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια εξεύρεσης "κοινού τόπου" για την επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος επ' ωφελεία των στελεχών αλλά και του οργανισμού που υπηρετούμε.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                  
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ    

Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...