Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Απονομή πτυχίων σε 28 απόφοιτους Τμ. Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, επέδωσε τα πτυχία στους απόφοιτους της Σχολής, στους Θρακομακεδόνες Αττικής


Πτυχία απονεμήθηκαν σήμερα (21.02.2014) στους είκοσι οκτώ (28) συνολικά Αξιωματικούς, που αποφοίτησαν από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα.


Ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, συνεπικουρούμενος από τη Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχο Σταματίνα Μίζη, επέδωσε τα πτυχία στους παραπάνω αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στους Θρακομακεδόνες Αττικής.

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Κιούλος.

Στην εκδήλωση απονομής των πτυχίων στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς του Τμήματος, μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Γιώργος Δρίκος, διακεκριμένοι διδάσκοντες καθηγητές, καθώς και συγγενικά πρόσωπα των αποφοίτων.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφαλείας, Υποστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Γεώργιος Νίτσας, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης, καθώς και άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι η εκπαίδευση αποσκοπεί στη δημιουργία ικανών ηγετικών στελεχών, μέσα από τη συμπλήρωση της επαγγελματικής και της νομικής τους μόρφωσης, τη συζήτηση και ανάλυση ζητημάτων που ανακύπτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, την έρευνα, μελέτη και ενημέρωση στα σύγχρονα θέματα και προβλήματα διοίκησης προσωπικού και επιτελικού σχεδιασμού, καθώς και στα θέματα επικοινωνίας – δημοσίων σχέσεων και σχέσεων κράτους – πολίτη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...