Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Μηνύσεις κατά του «Μπαλούρδου» της Ελληνοφρένειας προαναγγέλουν αστυνομικοί

Την πρόθεσή τους να καταθέσουν μήνυση κατά της τηλεοπτικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια» που προβάλλεται στον Alpha εκφράζει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας η οποία, παράλληλα, επιρίπτει ευθύνες και στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.


Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η συγκεκριμένη ένωση αστυνομικών σημειώνεται ότι  «αποτελεί πρόκληση και πολλά ερωτηματικά από πλευράς υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη καθώς και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. η διαπόμπευση που δέχονται οι αστυνομικοί, ιδιαιτέρως της ΥΑΤ και ομάδας ΔΕΛΤΑ από την σατiρική σειρά «Ελληνοφρένεια» που παρουσιάζεται στην τηλεόραση του Alpha χωρίς κάποιος να παίρνει θέση. 


Εμφανίζονται... ηθοποιοί που φέρουν πλήρη επιχειρησιακή στολή των ΥΑΤ, με όλα τα εμβλήματα και διακριτικά του Σώματος, ως επίσης και της ομάδας ΔΕΛΤΑ, τους οποίους οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές, τους χλευάζουν και συχνά τους κοσμούν με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα και άσεμνες χειρονομίες, αφήνοντας μηνύματα ότι πρόκειται περί ηλιθίων».

Επίσης, η ένωση αστυνομικών  υπαλλήλων επισημαίνει ότι «η παρέμβαση πρέπει να είναι άμεση καθόσον προσβάλει τους συναδέλφους που υπηρετούν στις υπηρεσίες αυτές αλλά και γενικότερα προς όλους τους συναδέλφους και γεννά ερωτήματα αν και ποιοι έδωσαν την άδεια και την συγκατάθεση τους σε κάτι τέτοιο αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες τους».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως η Ενωση προσανατολίζεται στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς πάντα σε συνεννόηση με την ΠΟΑΣΥ την οποία καλεί να πάρει θέση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...