Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Επιτέλους! Έπιασαν τον πρώτο λαθρέμπορο καυσίμων...

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, ιδιοκτήτης βυτιοφόρου υγρών καυσίμων που προσπάθησε να διαφύγει ελέγχου του ΣΔΟΕ στην περιοχή του Αγίου Ιωάννου Ρέντη.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 14/12 υπάλληλοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στην περιοχή του Αγίου Ιωάννου Ρέντη, επεχείρησαν να ελέγξουν το φορτίο του βυτιοφόρου, την ώρα που αυτό εξερχόταν από χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο, όμως ύστερα από καταδίωξη, οι υπάλληλοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα και στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων από τον οποίο εξήλθε, διαπιστώθηκε ότι μεταφερόταν ποσότητα υγρών καυσίμων, περίπου 8.000 λίτρων, για την οποία δεν προέκυψε βάσει έγγραφων στοιχείων η νόμιμη προέλευση κατοχή και κυρίως η προηγούμενη καταβολή των δασμών κλπ φόρων που αναλογούν σʼ αυτή.

Το βυτιοφόρο και η ποσότητα των καυσίμων κατασχέθηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις περί λαθρεμπορίας, ενώ συνελήφθη το πρόσωπο που δήλωσε ότι είναι ο ιδιοκτήτης του φορτηγού οχήματος και του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέως με την αυτόφωρη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...