Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Νέα έφοδος σε γιάφκα στο Χαλάνδρι

Πλήθος αντικειμένων βρέθηκαν μετά την έφοδο αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε διαμέρισμα στα προάστια της Αθήνας, όχι όμως όπλα ή κάποια εκρηκτική ύλη. Το διαμέρισμα είχε ενοικιασθεί από έναν από τους έξι τελευταίους συλληφθέντες για τα πακέτα βόμβες και για τη συμμετοχή στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".
Σε σπίτι στο Χαλάνδρι έμεναν, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή οι ήδη προφυλακισθέντες για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", οι Παναγιώτης Αργυρού και Κωνσταντίνος Τσάκαλος. Στη συγκεκριμένη κατοικία έγινε έφοδος σήμερα λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Επίσης, οι πληροφορίες θέλουν να διέμενε εκεί πολίτης ο οποίος έχει τα στοιχεία "Σταμάτης Δεμέτιος", τα οποία όμως είναι πλαστά και τα χρησιμοποιούσαν μέλη της οργάνωσης. Δεν έχει ωστόσο διευκρινισθεί ποια ή ποιος εμφανιζόταν με αυτό το ονοματεπώνυμο.
Ακόμη, έχουν βρεθεί, ένα κράνος μοτοσικλέτας, ορειβατικοί σάκοι, ρούχα και σύνεργα μακιγιάζ, όχι όμως όπλα ή άλλα επιβαρυντικά στοιχεία.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...