Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ελεύθεροι οι όμηροι, παραδόθηκε ο δράστης (VIDEO)

Παραδόθηκε λίγο πριν της 3 μ.μ. ο τρίτος δράστης της απόπειρας ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Πειραιά, ο οποίος κρατούσε ομήρους. Όλοι οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί. 

Μονάδες των ΕΚΑΜ έχουν περικυκλώσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, εντός του οποίου παραμένει ο ένοπλος κρατώντας ομήρους Προηγήθηκαν πολύωρες διαπραγματεύσεις με την αστυνομία. Ο ένοπλος, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στην τράπεζα και δεν είχε αιτήματα πείστηκε από τις αρχές να δώσει τέλος στην υπόθεση.

Λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι, ο ένοπλος βγήκε από το υποκατάστημα κρατώντας στα χέρια του μια χειροβομβίδα. Προς στιγμή έδειξε πως είχε την πρόθεση να κινηθεί προς το διπλανό στενό όμως ξαναμπήκε στο υποκατάστημα.  Ο ένοπλος κρατούσε ομήρους τουλάχιστον δύο άτομα, ενώ νωρίτερα είχε απελευθερώσει τους περισσότερους από τους υπαλλήλους και τους πελάτες που βρίσκονταν μέσα στην τράπεζα.

Όλα άρχισαν λίγο μετά το μεσημέρι όταν ομάδα τριών ενόπλων επιχείρησε να ληστέψει το υποκατάστημα. Στο σημείο εμφανίστηκαν λίγο αργότερα αστυνομικοί, ενώ για την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είχε προηγηθεί ενημέρωση από τους υπαλλήλους της τράπεζας ή αν οι αστυνομικοί περνούσαν τυχαία από την περιοχη.

Οι δύο από τους δράστες διέφυγαν προσωρινά, καθώς λίγο αργότερα συνελήφθησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Τζαβέλα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.
Η περιοχή γύρω από την τράπεζα είχε αποκλειστεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...