Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Κυβέρνηση: «Ανευ αντικειμένου η πολιτική επίταξη»


«Είναι σαφές ότι εφόσον οι μεταφορείς επανέλθουν στα καθήκοντά τους και η αγορά λειτουργεί απολύτως ομαλά, τότε καθίσταται άνευ αντικειμένου η πολιτική επίταξη» αναφέρει ανακοίνωση της Γ.Γ. Ενημέρωσης που εκδόθηκε μετά την απόφαση των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων για αναστολή της απεργίας.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της κυβερνητικής ανακοίνωσης έχει ως εξής:

"Όπως όλοι διαπιστώνουν, χθες και περισσότερο σήμερα η αγορά ομαλοποιείται. Η αγορά των μεταφορών θα ανοίξει. Η μεταρρύθμιση αυτή είναι αναγκαία για την οικονομία και τους πολίτες και γι' αυτό το Νομοσχέδιο θα προχωρήσει.

Τα θέματα που ήταν ήδη σε διάλογο και αφορούν στην ασφαλή ένταξη των μεταφορέων στη νέα πραγματικότητα (αναπτυξιακό, φορολογικό, ασφαλιστικό) η Κυβέρνηση τα αντιμετωπίζει παραλλήλως με τις ουσιαστικές και θετικές προτάσεις που έχει παρουσιάσει. Αυτονόητο είναι ότι η Κυβέρνηση θα παίρνει κάθε πρωτοβουλία για να διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της αγοράς και στη συνέχεια.

Όπως άλλωστε, δήλωσε δημόσια χθες ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: "θα κάνουμε διάλογο χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος μετά από μια εβδομάδα, 10, 15 ημέρες η ελληνική κοινωνία να βρεθεί και πάλι αιχμάλωτη κάποιων Γενικών Συνελεύσεων που αδιαφορούν για το κοινωνικό σύνολο".

Είναι σαφές ότι εφόσον οι μεταφορείς επανέλθουν στα καθήκοντά τους και η αγορά λειτουργεί απολύτως ομαλά, τότε καθίσταται άνευ αντικειμένου η πολιτική επίταξη. Η Κυβέρνηση θα προασπίζεται πάντα με αποφασιστικότητα το δημόσιο συμφέρον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...