Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ένοπλες ληστείες σε Κυπαρισσία και Ασπρόπυργο

Ενοπλη ληστεία έγινε τα ξημερώματα σε παραλιακό καφέ μπαρ στην Κυπαρισσία, ενώ στον Ασπρόπυργο ληστές και αστυνομικοί αντάλλαξαν πυροβολισμούς μετά από ληστεία σε αποθήκη εμπορευμάτων.

Στην Κυπαρισσία, οι τρεις ένοπλοι δράστες, που φορούσαν στρατιωτικές φόρμες και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν σε καφέ μπαρ στην παραλία και, αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, τη σύζυγό του και τους υπαλλήλους, πήραν από τον επιχειρηματία τις εισπράξεις, που ανέρχονταν σε περίπου 2.200 ευρώ.

Στη συνέχεια ανάγκασαν έναν από τους υπαλλήλους να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε κοντινή περιοχή και, αφού τον αποβίβασαν, εξαφανίστηκαν με αυτό. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για έναν Ελληνα και δύο αλλοδαπούς.

Στον Ασπρόπυργο, από την άλλη, η ληστεία έγινε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα σε αποθήκη εμπορευμάτων. Οι τέσσερις ληστές πήγαν στο σημείο με δύο μοτοσικλέτες και, κρατώντας Καλάσνικοφ, οι δύο από αυτούς χτύπησαν στο κεφάλι τον φύλακα της εταιρείας ενώ πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Αμέσως μετά οι ληστές επιβιβάστηκαν στις μοτοσικλέτες και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Στον παράδρομο της Αττικής οδού, στο ύψος των διοδίων Ρουπακίου, οι δύο από τους κακοποιούς ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το πλήρωμα περιπολικού που πήγαινε στην αποθήκη για την ληστεία και αντάλλαξαν πυροβολισμούς.

Κανείς από τους αστυνομικούς ή τους κακοποιούς δεν τραυματίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...