Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Στο νοσοκομείο αστυνομικός της ομάδας Διας μετά από άγρια καταδίωξη

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε 22χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ την ώρα που καταδίωκε δύο επαγγελματίες οπλίτες στο νησί της Λέσβου. Ο νεαρός αστυνομικός νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε λίγο μετά την πτώση του από τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ εν ώρα υπηρεσίας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έκανε σήμα στους δύο οπλίτες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού να σταματήσουν. Οι τελευταίοι αρνήθηκαν να υπακούσουν και τον αγνόησαν, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άγρια καταδίωξη με επικίνδυνους ελιγμούς μέχρι την περιοχή Επάνω Σκάλα του νησιού. Στο σημείο αυτό, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η μοτοσικλέτα του αστυνομικού ξέφυγε από την πορεία της με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να πέσει στη θάλασσα, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από την πτώση.

Οι δύο οπλίτες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση εγκαταλείποντας τον άτυχο αστυνομικό. Λίγες ώρες μετά οι δύο αναβάτες, 23 και 19 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ενώ συνελήφθη κι άλλος ένας 27χρονος ο οποίος γνώριζε και απέκρυψε τα στοιχεία των δύο οπλιτών. Και οι τρεις αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Μυτιλήνης με τις κατηγορίες της πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και της εγκατάλειψης θύματος.

Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Μυτιλήνης και από εκεί στο Θριάσιο, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή.ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...