Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Έκλεβε εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχεία της Μυκόνου

see filenameImage via Wikipedia
Στη σύλληψη ενός 38χρονου που κατηγορείται για κλοπές σε εξοχικές κατοικίες ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία της Μυκόνου, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προχώρησαν χθες αστυνομικοί στην περιοχή Γλάστρος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 38χρονος αλλοδαπό συνελήφθη στις 5 τα ξημερώματα, την ώρα που επιχειρούσε να διαρρήξει διαμέρισμα σε συγκρότημα οικιών.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν είδη ρουχισμού, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 173 €, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, καθώς και σε όχημα που χρησιμοποιούσε, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων, τα οποία είχε αφαιρέσει από οικίες και διαμερίσματα τουριστικών επιχειρήσεων, όπως τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ρολόγια, κοσμήματα, είδη ρουχισμού κ.λ.π.

Μέχρι στιγμής από την έρευνα έχουν ταυτοποιηθεί – εξιχνιαστεί επτά κλοπές, που φέρεται ότι είχε διαπράξει σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου. Αναλυτικά:

* Της κλοπής που έγινε τις πρωινές ώρες της 7-8-2010 στην περιοχή Πλατύ Γυαλού Μυκόνου, σε βάρος αλλοδαπής υπηκόου, ενοίκου ενοικιαζομένου διαμερίσματος, από το οποίο είχε αφαιρέσει διάφορα είδη ρουχισμού, πέντε συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου, καθώς και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα.
* Της κλοπής που σημειώθηκε την 7-8-2010 μεταξύ 04:00-05:00 στην περιοχή Ορνός Μυκόνου, σε διαμέρισμα συγκροτήματος οικιών, σε βάρος ημεδαπού ενοίκου, από τον οποίο είχε αφαιρέσει δύο ρολόγια, χρυσαφικά και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.
* Της κλοπής που έγινε την 7-8-2010 κατά τις ίδιες ώρες στην περιοχή Ορνός Μυκόνου σε διαμέρισμα συγκροτήματος οικιών, σε βάρος ημεδαπής ενοίκου, από το οποίο είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, καθώς και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα.
* Της κλοπής που σημειώθηκε την 6-8-2010 κατά τις ώρες 01:30 έως 03:30 στην περιοχή Αγ. Λάζαρος Μυκόνου σε ενοικιαζόμενη εξοχική οικία, σε βάρος ημεδαπής ενοίκου, από την οποία είχε αφαιρέσει δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, ρούχα και διάφορα άλλα αντικείμενα.
* Της κλοπής που έγινε την 3-8-2010 κατά τις ώρες από 01:00 έως 06:00 στην περιοχή Ορνός Μυκόνου σε διαμέρισμα συγκροτήματος οικιών, σε βάρος ημεδαπής ενοίκου, από το οποίο είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.
* Της κλοπής που είχε λάβει χώρα πρωινές ώρες την 27-7-2010 στην περιοχή Ορνός Μυκόνου σε εξοχική οικία, ιδιοκτησίας ημεδαπής, από την οποία είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 600 €, χρυσαφικά και διάφορα προσωπικά.
* Της κλοπής που σημειώθηκε πρωινές ώρες την 8-7-2010 στην περιοχή Ορνός Μυκόνου, σε βάρος αλλοδαπής ενοίκου οικίας , από την οποία είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 700 €, δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.Μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκε στους παθόντες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, καθώς έχει εντοπιστεί μεγάλος αριθμός αντικειμένων που προέρχονται από κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...