Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ν. Νικολόπουλος: "Συνέχεια φωτογραφιών και ανούσιας επικοινωνιακής τακτικής από την ΑΝΥΕΘΑ"

Το γραφείο Τύπου του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος Ελλάδος με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορεί ότι ο Γ.Γ. του ΧΡΙΚΕ κ. Νίκος Νικολόπουλος, θέτει ερωτήματα γύρω από τη συνεργασία Ελλάδος-Γεωργίας στον Αμυντικό Τομέα, με αφορμή τα όσα σχετικά ανακοίνωσε σχετικά η ΑΝΥΕΘΑ κ. Φώφη Γεννηματά.
 

Στην ανακοίνωση του, το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα μεταξύ άλλων υπογραμμίζει και τα εξής:

«Μετά το «πολιτικό σοκ» που υπέστη η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φ. Γεννηματά κατά την παρουσία της στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2013 Δ’ ΕΣΣΟ στο Διακλαδικό Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων της Τριπόλεως, επέστρεψε στις επικοινωνιακές χειραψίες από το ασφαλές γραφείο της, αφού η «έξοδος» πλέον στον απλό λαό «εγκυμονεί» κινδύνους.

Σε μια ακόμα επικοινωνιακή εμφάνιση χωρίς ουσία – πράγμα που φαίνεται από την λιτή και άχρωμη ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε το ΥΠΕΘΑ – συναντήθηκε πρόσφατα με το Πρόεδρο της επιτροπής Άμυνας και Ασφαλείας του Κοινοβουλίου της Γεωργίας κ. Irakli Sesiashvli, που συνοδευόταν από τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Ελλάδα κ. David Bakradze, όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στην ανακοίνωση τύπου.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ
ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ.

Γίνεται λόγος στην ανακοίνωση για «επιβεβαίωση της κοινής βούλησης για ενδυνάμωση των σχέσεων των δύο χωρών στον αμυντικό τομέα και εξετάστηκαν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας με έμφαση στον τομέα της εκπαίδευσης».
Εμφαντικά οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες ερωτούν:

«Αλήθεια, κυρία ΑΝΥΕΘΑ εκτός από το να εκπαιδεύουμε κυρίως στην ΣΣΕ 10 αξιωματικούς του Γεωργιανού Στρατού κάθε έτος, ποια άλλη
συνεργασία στον αμυντικό τομέα έχουμε μεταξύ των δύο χωρών;

Φαίνεται πως ελλείψει πολιτικών ενεργειών, που να επιλύουν σοβαρά και χρόνια προβλήματα του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των ΕΔ, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έχει επιδοθεί σ’ ένα παιχνίδι επικοινωνιακής φιέστας, για να αποφύγει τις κακοτοπιές».

Και καταλήγουν:
«Το “ΧΡΙ.Κ.Ε” είναι ανελλιπώς στο πλευρό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, εντοπίζοντας και αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αυτά αντιμετωπίζουν αλλά και ταυτόχρονα, αποφλοιώνοντας την επικοινωνιακή φιέστα των πολιτικών τους προϊσταμένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...