Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Οι Υποβρύχιες Αποστολές του Λιμενικού πάνε στον Σκαραμαγκά

Αυτό γνωστοποίησε σήμερα προς τον διοικητή της ΜΥΑ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτης


Στον Σκαραμαγκά από τον Αγ.Κοσμά, με έξοδα του ΤΑΙΠΕΔ, αναμένεται να μετεγκατασταθεί η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Αυτό γνωστοποίησε σήμερα προς τον διοικητή της ΜΥΑ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Μπαντιά, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της μονάδας και συναντήθηκε με τα επίλεκτα στελέχη της.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης απόδωσε εύφημο μνεία στα στελέχη της ΜΥΑ για την ουσιαστική και καταλυτική συνδρομή τους, κατά την επιχείρηση για τον εντοπισμό των σεσημασμένων κακοποιών, οι οποίοι είχαν αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων.

«Θέλω να σας εκφράσω τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού λαού για την επιτυχία σας. Οι γνώσεις, η εκπαίδευση και η κατάρτισή σας είναι πολύ υψηλές και, συγχρόνως, απαραίτητες και πολύτιμες για την κοινωνία» τόνισε ο υπουργός, απευθυνόμενος προς τα στελέχη της μονάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...