Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΕΔΕ για την απόδραση στην Αμυγδαλέζα

Ενορκη Διοικητική Εξέταση για όσα συνέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο «Κέντρο Προαναχωρησιακής Κράτησης Αλλοδαπών» της Αμυγδαλέζας, διέταξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., διευκρινίζοντας πως πρόκειται για τη συνηθισμένη διαδικασία που ακολουθείται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Κι ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων οκτώ από τους 10 παράνομους μετανάστες που κατάφεραν να αποδράσουν συνεχίζονται, χθες κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι 12 από τους 24 μετανάστες που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην εξέγερση. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης ακόμη 27 μετανάστες που αντιμετωπίζουν εξίσου βαρύτατες κατηγορίες.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης, που προκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις και την περίφραξη. Αυτό έγινε αφορμή για το μέτρο της απαγόρευσης του προαυλισμού που μετρά ήδη τρία 24ωρα, με περισσότερους από 1.600 μετανάστες να παραμένουν κλεισμένοι σε κοντέινερ, δίχως κλιματισμό και υδροδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...