Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Kόκκινος συναγερμός στο λιμενικό σώμα λόγω της εξέγερσης στην Αίγυπτο

Επείγον σήμα για πλήρη επιφυλακή και υψηλό επίπεδο εγρήγορσης εστάλη χθες σε όλες τις μονάδες του Λιμενικού, του Στρατού και των άλλων υπηρεσιών εξαιτίας των ταραχων που είναι σε εξέλιξη στην Αίγυπτο... Η αδελφοκτόνα διαμάχη στην περιοχή που όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά οξύνεται μερα με τη μέρα είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σύμφωνα και με τις διεθνείς υπηρεσίες σε...έξοδο από την Αίγυπτο χιλιάδων ανθρώπων.

Σύμφωνα με το επείγον σήμα πρωτίστως οι λιμενικές αρχές πρέπει να είναι σε κατάσταση "κόκκινου" συναγερμού καθώς η ...έξοδος των Αιγυπτίων δεν μπορεί παρά να γίνει από τα νότια παράλια της Κρήτης που δεν αποκλείεται να δούμε τις επόμενες μέρες καραβάκια με άμοιρους λαθρομετανάστες που θα αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη ή να γλιτώσουν από τις σφαίρες που πέφτουν πλέον εναντίον διαδηλωτών και απλών πολιτών.

"Είμαστε σε πλήρη επιφυλακή παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν" είπε στο CRETALIVE αξιωματικός του Λιμενικού που επιβεβαίωσε το σήμα, ενώ φαίνεται ότι έχει ζητηθεί και η βοήθεια ξένων δυνάμεων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...