Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Αναζητείται αστυνομικός για επίθεση σε επιχειρηματία στην Κρήτη

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ένστολος προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητο του 60χρονου επιχειρηματία γιατί του χρωστούσε χρήματα


Την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής ένας 60χρονος επιχειρηματίας στο Ηράκλειο καταγγέλλοντας ότι αστυνομικός από τα Χανιά προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος ανέφερε ότι ο εν λόγω αστυνομικός, συνοδευόμενος με δύο ακόμη άτομα πήγαν στην επιχείρηση που διατηρεί ο καταγγέλων στη Φοινικιά και πέταξαν τούβλα στο όχημά του με συνέπεια αυτό να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο επιχειρηματίας χρωστούσε χρήματα στον αστυνομικό από την προμήθεια μελιού. Σήμερα το απόγευμα είχε κανονιστεί συνάντηση μεταξύ τους, προκειμένου ο 60χρονος να δώσει έναντι κάποια χρήματα, αφού οι οφειλές είχαν συσσωρευθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όταν ο ένστολος μετέβη στην περιοχή και διαπίστωσε ότι ο επιχειρηματίας δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού τους, τότε προκάλεσε σημαντικές φθορές στο σταθμευμένο μπροστά από την επιχείρηση όχημα.

Ο επιχειρηματίας, κατέθεσε μήνυση κατά του αστυνομικού και μήνυση κατά αγνώστων για τα δύο άτομα που τον συνόδευαν και τα οποία κατά δήλωσή του δεν γνώριζε.

Μέχρι στιγμής, ο αστυνομικός παραμένει άφαντος.

Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...