Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ν. Νικολόπουλος: «Περίεργες σκιές σε διαγωνισμό για το Κυλικείο του Ναυστάθμου Κρήτης»


Στα γραφεία του ΧΡΙ.Κ.Ε έφτασαν καταγγελίες από ευσυνείδητους πολίτες και προσωπικό που εργάζεται στο Ναύσταθμο Κρήτης για...
Το διαγωνισμό του ενός και μοναδικού κυλικείου, που θα λειτουργεί εντός της ναυτικής αυτής βάσης.


Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός που έγινε από τη Διοίκηση του Ναυστάθμου Κρήτης, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας, είναι καθ’ όλα νόμιμος. Όμως, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και συγκεκριμένα, στην κατάθεση προσφορών από τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, ένας εξ αυτών – που τελικά πλειοδότησε - έδωσε ως τιμή ενοικίασης του κυλικείου της Ναυτικής Βάσης, ποσό 4πλάσιο από τους υπόλοιπους επιχειρηματίες.

Αυτό από μόνο του εγείρει μία σειρά από ερωτήματα για το ύψος του ενοικίου που «προθυμοποιήθηκε» να δώσει ο συγκεκριμένος Κρητικός μεγαλοεπιχειρηματίας!

Μέχρι σήμερα, ο διαγωνισμός τυπικά έχει ολοκληρωθεί, αλλά επειδή η προσφορά του πλειοδότη είναι πολλαπλάσια των υπολοίπων, υπάρχουν αρκετά νομικά κενά, που πρέπει να καλύψει ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού.

Τα ερωτήματα που εύλογα γεννιούνται για το συγκεκριμένο διαγωνισμό έχουν να κάνουν με το «ποιος τελικά θα πληρώσει το κόστος για το υψηλό ενοίκιο που έδωσε ο Κρητικός Επιχειρηματίας»;

Η απάντηση είναι πολύ απλή και οδηγεί αυτόματα, στο εργαζόμενο στο Ναύσταθμο Κρήτης πολιτικό και ένστολο προσωπικό – μόνιμο και έφεδρο. Το μονοπώλιο στη Ναυτική Βάση που θα είχε ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που φιλοξενεί περίπου 1,000 άτομα ως εργαζόμενο προσωπικό, θα ήταν μοναδικό και θα επωμιζόταν για ακόμα μία φορά το κόστος «πλουτισμού» των επιχειρηματιών το ήδη φτωχοποιημένο προσωπικό του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Φτάνει πια Κυβερνητικά αρπαχτικά! Το ΧΡΙ.Κ.Ε είναι ΠΑΝΤΑ στην πρώτη γραμμή για να αναδείξει τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Θα φέρνει στο φως τεκμηριωμένες καταγγελίες που είτε λόγω αδιαφορίας των υπευθύνων, είτε λόγω δόλου, μπαίνουν «κάτω από το χαλί»!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...