Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Έκρυβε τον δολοφονημένο στο χαλί...!

Επι 1,5 χρόνο έκρυβε τον γέροντα που δολοφόνησε στο κλιμακοστάσιο του διαμερίσματός του τυλιγμένο σε χαλί.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 79χρονου ημεδαπού, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί την 28-4-2009, στο Α΄Α.Τ. Αιγάλεω.

Πρωινές ώρες χθες βρέθηκε από τη σύζυγό του, το πτώμα του 79χρονου εξαφανισθέντα, συνταξιούχο της ΕΘΕΛ περιτυλιγμένο σε χαλί, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, κάτω από το κλιμακοστάσιο αποθήκης οικίας, επί της οδού Μαρκίδη 14 στο Αιγάλεω, της οποίαςτο θύμα ήταν ιδιοκτήτης, εν ζωή.

Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 39χρονος ημεδαπός, ενοικιαστής της οικίας, ο οποίος συνελήφθη σήμερα (29-11-2010) από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ομολόγησε ανεπιφύλακτα τη πράξη του.

Την 27-4-2009 το θύμα είχε μεταβεί στην επί της οδού Μαρκίδη 14, οικία που ενοικίαζε στον 39χρονο, προκειμένου να εισπράξει το ποσό των 2.000 ευρώ το οποίο αντιστοιχούσε σε οφειλόμενα ενοίκια.

Ο 39χρονος – πρώην υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι- αρνήθηκε να του καταβάλει το ποσό αλλά και προηγούμενα ενοίκια τα οποία χρωστούσε, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να διαπληκτιστούν. Πάνω στον καβγά, ο δράστης άρπαξε το θύμα από το λαιμό και το στραγγάλισε.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο 39χρονος διέμενε εντός της οικίας για 10 περίπου μήνες έχοντας κρυμμένο το πτώμα του ηλικιωμένου.
http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...