Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Μία τραυματίας κατά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Τραυματισμένη βρέθηκε μια κοπέλα στην οδό Πατησίων μετά την πορεία και τα επεισόδια που ακολούθησαν στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν στην οδό Πανεπιστημίου, όταν ομάδα νεαρών που ήταν στο τέλος της πορείας πέταξε πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στη διασταύρωση Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου και στη συνέχεια έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων κατευθυνόμενοι προς τα Προπύλαια.

Στο σημείο αυτό, η ομάδα χωρίστηκε και ένα μέρος κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν τον κύριο όγκο της πορείας που κατευθυνόταν προς το Πολυτεχνείο.

Οι νεαροί έσπασαν με πέτρες τα τζάμια του ΙΚΑ στην οδό Πατησίων και προξένησαν φθορές σε δύο αυτοκίνητα στην οδό Χαλκοκονδύλη, ενώ τους καταδίωκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι αστυνομικοί στο Κέντρο Επιχειρήσεων και ο εισαγγελέας που επόπτευε τα μέτρα, είδαν ένα ασθενοφόρο να παραλαμβάνει μία κοπέλα από το πεζοδρόμιο μπροστά στο θέατρο ΑΛΦΑ. Αμέσως, ο εισαγγελέας ζήτησε να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη και έδωσε εντολή να γίνει προκαταρκτική εξέταση για τη διευκρίνιση των αιτίων του τραυματισμού.

Η κοπέλα διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα το δεξιό κρόταφο. Στο νοσοκομείο μετέβη και ο εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να εξεταστεί από ιατροδικαστή και παράλληλα παρακολουθεί την προανάκριση για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...