Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Αρνείται τις κατηγορίες ο γυναικολόγος που κατηγορείται για εμπόριο ωαρίων


Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή τη στιγμή η απολογία του 47χρονου γυναικολόγου που κατηγορείται για συμμετοχή σε παράνομο κύκλωμα εμπορίας ωαρίων.

Ο 47χρονος γιατρός που κατηγορείται για παράνομη λήψη και εμπορία ωαρίων σε βαθμό κακουργήματος, υποστήριξε στο απολογητικό του υπόμνημα, ότι δεν γνώριζε για το κύκλωμα και ότι οι κοπέλες επισκέπτονταν το ιατρείο εις γνώσιν τους.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη λήψη και το εμπόριο ωαρίων, ο 47χρονος υποστήριξε ότι τηρήθηκε όλη η νόμιμη ιατρική διαδικασίακαι δόθηκε στις κοπέλες αποζημίωση τόσο για τις δαπάνες όσο και για την απώλεια εισοδήματος, όπως δηλαδή προβλέπει ο νόμος.

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπήρξε το παραμικρό στοιχείο που να του δημιουργήσει την υποψία ότι τόσο η καταγγέλλουσα όσο και οι υπόλοιπες κοπέλες δεν ήθελαν να προβούν σε αυτή τη διαδικασία και ότι αποτελούσαν θύματα trafficking.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε και ο 26χρονος Βούλγαρος ο οποίος φέρεται και ως ο βασικός κατηγορούμενος. Ο ίδιος, υποστήριξε ότι η όλη ιστορία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2010, όταν γνώρισετην καταγγέλλουσα συμπατριώτισσα του και δημιούργησαν παράνομη εξωσυζυγική σχέση. Κάποια στιγμή όμως η 37χρονη του ζήτησε να χωρίσει τη γυναίκα του και όταν εκείνος το αρνήθηκε εκείνη για να τον εκδικηθεί πήγε στις αρχές και κατήγγειλε ότι ο 26χρονος την υποχρέωνε να εκδίδεται και να πουλά τα ωάρια της.

Μέχρι στιγμής πάντως, παραμένουν μέσα ο γιατρός και άλλα τρία μέλη του κυκλώματος που όπως φαίνεται το είχαν συστήσει, ενώ άλλα δυο μέλη του κυκλώματος απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθερα μιας και δεν προέκυψαν κατηγορίες εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...