Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Πήδηξε από τον 5ο όροφο για να γλιτώσει από τον άνδρα της


Όλα έγιναν στην οδό Ζαϊμη 22 στο κέντρο της πόλης, με δράστη έναν Αλβανό και θύμα την ομοεθνή σύζυγό του. 
 
Όσοι τους γνώριζαν, ήξεραν ότι το τελευταίο διάστημα η σχέση τους, βρισκόταν σε οριακό σημείο. Φωνές ακούγονταν καθημερινά και όλοι ανησυχούσαν για την τύχη των δύο ανήλικων κοριτσιών, που καθημερινά έβλεπαν τους άγριους τσακωμούς των γονιών τους.

Η σύζυγος του δράστη, αποφάσισε να πάρει τα παιδιά και να πάνε στην αδερφή της. Όμως ο άντρας της έμαθε που βρίσκονται και τους επισκέφτηκε με άγριες διαθέσεις.

Αφού έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος, άρχισε να κυνηγά την σύζυγό του. Εκείνη, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει πήδηξε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας. Για καλή της τύχη γαντζώθηκε από την τέντα του 4ου ορόφου και κατάφερε να πιαστεί από το λούκι του τοίχου! Άρχισε σιγά-σιγά να κατεβαίνει και ύστερα από λίγο έφτασε στο ισόγειο, χωρίς να έχει τραυματιστεί! Κι όλα αυτά, μπροστά στα έκπληκτα και φοβισμένα μάτια των ανήλικων παιδιών.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και ύστερα από λίγο έφτασαν στην περιοχή περιπολικά. Ο δράστης συνελήφθη και πάνω του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Όσο για τα ανήλικα κορίτσια; Είπαν στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας τους είναι πολύ άγριος και το τελευταίο διάστημα κακοποιούσε τη μητέρα τους... www.enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...