Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Δεκατριάχρονη κλέφτηκε με δωδεκάχρονο

«Τυφλωμένοι» από έρωτα και αποφασισμένοι να ζήσουν μαζί, μακριά από τις αντιρρήσεις των οικογενειών τους, κλέφτηκαν. Ο λόγος για μια 13χρονη από την Αθήνα και έναν 12χρονο από το Ηράκλειο Κρήτης που αναστάτωσαν όχι μόνο τις οικογένειές τους, αλλά και τις αστυνομικές αρχές της μεγαλονήσου, που ανέλαβαν να βρουν το ερωτευμένο ζευγάρι.

Τα δύο παιδιά γνωρίζονταν αρκετό καιρό, αλλά οι γονείς της 13χρονης, λόγω του νεαρού της ηλικίας της, της είχαν απαγορεύσει να βλέπει τον 12χρονο. Οι δύο ερωτευμένοι όμως αρνούνταν να δεχτούν ότι δεν θα ήταν μαζί λόγω ηλικίας και λόγω απόστασης, και κατέστρωσαν ένα σχέδιο το οποίο και έβαλαν σε εφαρμογή. Η ανήλικη έφυγε από το σπίτι της χωρίς να το καταλάβουν οι δικοί της και μαζί με το αγόρι, που είχε πάει στην πρωτεύουσα για χάρη της, πήγαν στο λιμάνι του Πειραιά, από όπου πήραν το πλοίο της γραμμής με προορισμό το Ηράκλειο.

Οταν οι γονείς της μικρής διαπίστωσαν ότι η κόρη τους έλειπε από το σπίτι, πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου και κατήγγειλαν την εξαφάνισή της, αναφέροντας μάλιστα στους αστυνομικούς τις υποψίες τους για το πού μπορεί να βρίσκεται το παιδί τους. Αμέσως οι άνδρες του τμήματος ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Ηρακλείου Κρήτης, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι τα δύο παιδιά ταξίδευαν με το πλοίο. Παράλληλα, έστειλαν φωτογραφία της 13χρονης προκειμένου οι αστυνομικοί να την αναζητήσουν μεταξύ των επιβατών.

Πράγματι, τα... πιτσουνάκια εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου, οι οποίοι τα παρέδωσαν στους συγγενείς τους ,που τρελοί από την αγωνία είχαν από νωρίς καταφτάσει στο λιμάνι και περίμεναν το πλοίο. Τι έγινε στη συνέχεια μεταξύ των δύο οικογενειών παραμένει για την ώρα άγνωστο, ωστόσο το θέμα έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία.
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...