Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δεκάδες συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Τοσίτσα


Πενήντα πέντε αλλοδαποί, ανάμεσά τους και τέσσερις γυναίκες συνελήφθησαν στον πεζόδρομο της Τοσίτσα, στο Πολυτεχνείο για διακίνηση ναρκωτικών μετά από επιχείρηση 70 αστυνομικών της Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παρακολουθούσαν και βιντεοσκοπούσαν τις κινήσεις και τα ξημερώματα της Δευτέρας αποφασίστηκε να γίνει η επιχείρηση σύλληψής τους.

Οι συλληφθέντες είναι κυρίως αφρικανικής καταγωγής. Ανάμεσα τους και τέσσερις γυναίκες. Όπως λένε οι αστυνομικοί το κύκλωμα ήταν οργανωμένο. Ξεκινούσαν κατά ομάδες των πέντε - δέκα ατόμων από την Πλατεία Κύπρου στην Κυψέλη και με τρόλεϊ πήγαιναν στο Πολυτεχνείο, κατά την μετακίνησή τους πολλές φορές τα ναρκωτικά τα έκρυβαν στο στόμα τους. Επίσης υπήρχε εισπράκτορας που περνούσε και μάζευε τα χρήματα από την πώληση των ναρκωτικών.

Όταν έγινε η επιχείρηση των Αστυνομικών κάποιοι προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τις ουσίες που είχαν επάνω τους.

Συνολικά κατασχέθηκαν 333 γραμμάρια χασίς, 6 γραμμάρια ηρωίνης, 55 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ στα σπίτια που έγιναν οι έρευνες βρέθηκαν πολλά κινητά ρολόγια, τηλέφωνα και γυαλιά ηλίου τα οποία τους έδιναν οι τοξικομανείς όταν δεν είχαν χρήματα για να αγοράσουν την δόση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...