Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Έπιασαν τους φονιάδες του "Άρχοντα της Μυκόνου"

Στην Πολωνία συνελήφθησαν οι τρείς δολοφόνοι του "Άρχοντα της Μυκόνου",  Δημήτρη Ζουγανέλη, που είχε γίνει στο σπίτι του στην Μύκονο, στις 6 Οκτωβρίου. Ανάμεσά τους και η φίλη του θύματος που είχε οργανώσει το φόνο για να αρπάξει το χρηματοκιβώτιο με τα λεφτά που είχε σπίτι του ο Ζουγανέλης.

Μετά από διεθνές ένταλμα που εκδόθηκε από τον εισαγγελέα Σύρου, συνελήφθησαν χθες και σήμερα στην Πολωνία, η Πολωνή φίλη του θύματος, 28 ετών, η οποία αναζητείτο από την πρώτη στιγμή ως ηθικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας με κίνητρο την ληστεία, και δύο ομοεθνείς της 31 και 27 ετών που κατηγορούνται ως φυσικού αυτουργοί.

Η 28άχρονη είχε καλέσει τους δυο ομοεθνείς της, οι οποίοι ήρθαν από την Πολωνία με ΙΧ αυτοκίνητο στην Ελλάδα, πήγαν στην Μύκονο, και αφού σκότωσαν τον 73 χρόνο άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που είχε κρυμμένο σε αποθήκη με άγνωστο περιεχόμενο και έφυγαν την ίδια μέρα και οι τρεις για την πατρίδα τους.

Από τις ελληνικές αρχές έχει κινηθεί η διαδικασία για την έκδοση των τριών συλληφθέντων στην Ελλάδα, προκειμένου να δικαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...