Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Αντίθετη η ΚΕΔΕ στην μετάταξη των δημοτικών αστυνομικών

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης
Την αντίθεσή της σε ενδεχόμενη κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και στη μετάταξη των δημοτικών αστυνομικών στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης εκφράζει η Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης, «ουδέποτε είχε τεθεί τέτοιο θέμα, πολλώ δε μάλλον συζητηθεί με την κυβέρνηση».

Επισημαίνει, παράλληλα, ότι η ΚΕΔΕ είχε ζητήσει με επείγον έγγραφο συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τον υπουργό Εσωτερικών την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να συζητηθούν τα ζητήματα που αφορούν την κινητικότητα των δημοτικών υπαλλήλων, για την οποία «η ΚΕΔΕ έχει διατυπώσει συγκεκριμένη πρόταση, ώστε να αντιμετωπισθούν οι λειτουργικές ανάγκες των δήμων με ορθολογικό τρόπο».

Ηδη, τις επόμενες ώρες, η ΚΕΔΕ προσπαθεί να ορίσει συνάντηση με τους δυο αρμόδιους υπουργούς, Κυριάκο Μητσοτάκη και Γιάννη Μιχελάκη.

Ο κ. Ασκούνης χαρακτήρισε «παγκόσμια πρωτοτυπία την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας» και σημείωσε ότι «δεν μπορεί τις αστοχίες της κυβέρνησης να τις καλύψει η Δημοτική Αστυνομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...