Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Προσεχώς... επισκευές για τα «σαραβαλάκια» της ΕΛ.ΑΣ.

Την ανάγκη επισκευής των ακινητοποιημένων λόγω βλάβης οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει με παρέμβασή του ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα διαδικτυακών αλλά και έντυπων τοπικών μέσων, εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκονται ακινητοποιημένα λόγω βλάβης πολλά από τα υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, καθώς η Πολιτεία αδυνατεί να εγκρίνει τα κονδύλια που απαιτούνται για την επισκευή τους. «Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πληρώνουν από την τσέπη τους τις συντηρήσεις των μηχανών τους, για να μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια και να μην κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα» υπογραμμίζει ο Λ. Αυγενάκης.

Κατά τους αρμοδίους, αναλογικά αυτήν τη στιγμή αντιστοιχεί ένα περιπολικό σε κάθε αστυνομικό τμήμα και υπηρεσία, εάν όμως συμβεί κάτι και χρειαστεί άμεση επέμβαση, δεν θα υπάρχουν τα μέσα ώστε να προσεγγιστεί το σημείο, πράγμα που παράλληλα μαρτυρά τις δυνατότητες που έχει σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. για την πάταξη του εγκλήματος. Τονίζεται ακόμη ότι, παρά τα συνεχή έγγραφα και αιτήματα που έχουν υποβληθεί από τους αρμόδιους αστυνομικούς στο Ηράκλειο, οι απαντήσεις του Αρχηγείου δεν λύνουν το πρόβλημα, αφού εγκρίνεται μονάχα το ¼ του ποσού που ζητείται.


Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...