Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ολοκλήρωση επίσκεψης ΥΦΕΘΑ Αθανασίου Δαβάκη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ' Σώματος Στρατού


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Νομό Έβρου, συνοδευόμενος από.... τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τέλεσε τα εγκαίνια 10 νέων διαμερισμάτων ΣΟΑ – ΣΟΜΥ και ΣΟΕΠΟΠ στο Κουφόβουνο, καθώς και 11 διαμερισμάτων ΣΟΑ – ΣΟΕΠΟΠ και της νέας Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς στις Φέρρες.

O κ. Δαβάκης επισκέφθηκε επίσης Φυλάκια και Παρατηρητήρια πλησίον του ποταμού Έβρου, όπου και συνομίλησε με το προσωπικό του Στρατού Ξηράς.

Απευθυνόμενος σε όσους παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων των ΣΟΑ-ΣΟΜΥ και ΣΟΕΠΟΠ στο Κουφόβουνο, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«…Θα ήθελα πρώτα από όλα να σας μεταφέρω την ευγνωμοσύνη όχι μόνο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους, για το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελείτε σε αυτή την νευραλγική περιοχή της Πατρίδας μας.

Το γεγονός ότι η πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιώ μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, γίνεται στην καρδιά των Ενόπλων μας Δυνάμεων, δηλαδή στην περιοχή ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού στον Έβρο, σηματοδοτεί την προτεραιότητα με την οποία προτιθέμεθα να αντιμετωπίσουμε ως πολιτική ηγεσία τα ζητήματα που αφορούν στο Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

…Έχοντας ενημερωθεί από τη Στρατιωτική Ηγεσία για το υψηλό επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας που έχετε εξασφαλίσει, θα ήθελα να συγχαρώ τόσο εσάς όσο και τους Διοικητές σας για αυτό σας το επίτευγμα, η αξία του οποίου πολλαπλασιάζεται από το δυσμενές των συνθηκών υπό τις οποίες επιτελείτε το έργο σας.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως έχω πλήρη γνώση των αυξημένων δυσχερειών που καλείστε να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητά σας, ως απόρροια των περικοπών που επιβλήθηκαν στις αποδοχές σας στο πλαίσιο της αναγκαίας δημοσιονομικής προσαρμογής.

Επ’ αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού ζητήματος, σας μεταφέρω την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί το ταχύτερο και στο μεγαλύτερο βαθμό η αποκατάσταση των περικοπών που επιβλήθηκαν τόσο σε εσάς όσο και στους εν αποστρατεία συναδέλφους σας.

…Θέλω να γνωρίζετε ότι οι προσπάθειες για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων σας θα συνεχιστούν και θα ενταθούν. Είναι το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε για τους ακρίτες μας και τις οικογένειές τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...