Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Συγχαρητήρια ΠΑΣΟΚ στην ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη των δραπετών των φυλακών Τρικάλων

Η εγκληματικότητα στη χώρα μας είναι στα ίδια επίπεδα με τα ανεπτυγμένα κράτη της Βόρειας Ευρώπης και της Αμερικής τονίζει σε ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση σχετικά με την επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, εξέδωσε ο τομέας Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ.

«Συγχαίρουμε την ηγεσία και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για τη σημερινή αποτελεσματική δράση τους στην επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραπετών των φυλακών Τρικάλων και ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η επιχειρησιακή δράση τους με τον γρήγορο εντοπισμό του τέταρτου φυγά που παραμένει ασύλληπτος», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει:

«Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον άνδρα της ΕΚΑΜ που τραυματίστηκε συμμετέχοντας στην ανωτέρω δράση».

Κλείνοντας, το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι : «στη χώρα μας δεν παρουσιάζεται η ίδια εγκληματικότητα με τα αναπτυγμένα κράτη της Βόρειας Ευρώπης και Αμερικής. Τόσο οι ποσοτικοί, όσο και οι ποιοτικοί δείκτες της εγκληματικότητας στη χώρα μας, αλλά και η μετεξέλιξή τους στον τόπο και στον χρόνο, δεν παρουσιάζουν την επιβάρυνση άλλων κρατών. Παρά ταύτα η αποτελεσματική αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος είναι απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας και η κυβέρνηση οφείλει να εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών μέσω μιας άρτια σχεδιασμένης αντιεγκληματικής πολιτικής».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...