Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Συνέλαβαν δασάρχη για δωροδοκία και εκβίαση

Με τις κατηγορίες της εκβίασης και της δωροδοκίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο προϊστάμενος Δασικής Υπηρεσίας του νομού Αττικής.

Την περασμένη Δευτέρα, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας δέχθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο προϊστάμενος της Δασικής Υπηρεσίας ζήτησε από τον καταγγέλλοντα να του δώσει 1.000 ευρώ, προκειμένου να του εκδώσει βεβαιώσεις χαρακτηρισμού αγροτεμαχίων που κατέχει.

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν χαρτονομίσματα συνολικού ύψους 1.000 ευρώ και τα παρέδωσαν στον καταγγέλλοντα. Ο τελευταίος, συνοδευόμενος από αστυνομικό, μετέβη χθες το πρωί στην έδρα της Δασικής Υπηρεσίας και τα παρέδωσε στον προϊστάμενο, όπως είχαν συμφωνήσει.

Λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε ο αστυνομικός και, κατά τη σωματική έρευνα που έκανε στον κατηγορούμενο, βρήκε στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 300 ευρώ. Τα υπόλοιπα 700 ευρώ, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στις τουαλέτες του δασαρχείου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για δωροδοκία και εκβίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...