Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Φόνος Ζουγανέλη: Στη φυλακή και ο εραστής της Πολωνής

Στις φυλακές οδηγήθηκε  ο Πολωνός Grzegorzko Dominik Tomas, εραστής της Μαργαρίτας Piatek, με την οποία φέρεται να οργάνωσαν και να διέπραξαν τη δολοφονία του Μυκονιάτη επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη. Το «φονικό» ζευγάρι, πάντως, βρίσκεται σε διαφορετικές φυλακές, στον Κορυδαλλό εκείνη, στη Χίο ο μικρόσωμος killer.

Χθες ο 31χρονος εραστής της φονικής Μαργαρίτας Piatek, Grzegorzko Dominik Tomas διαχώρισε τη θέση του από τη σύντροφό του και μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, οδηγήθηκε στις φυλακές Χίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο αδίστακτος Πολωνός killer, εκ των τριών κατηγορουμένων για το απεχθές έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, εμφανίστηκε προκλητικός και δήλωσε… κλέφτης, αλλά όχι φονιάς!

Μία ακόμη φορά ο ίδιος υποστήριξε πως δεν είχε καμία συμμετοχή στη δολοφονία του άτυχου 73χρονου, ενώ δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με τον θησαυρό που εκλάπη από το χρηματοκιβώτιο της βίλας του Μίμη Ζουγανέλη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Espresso» ο αδερφός του θύματος, Μάκης Ζουγανέλης, ο 31χρονος Πολωνός παραδέχτηκε πως είχε ταξιδέψει στη Μύκονο μαζί με την εκρηκτική Μαργαρίτα Piatek και τον 27χρονο ταξιτζή φίλο του Szulewski Mateus. Ωστόσο, υποστήριξε πως σκοπός του ήταν να έρθει στην Ελλάδα για να ληστέψει τον επιχειρηματία, και όχι να τον σκοτώσει, ενώ δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με το 1.050.000 ευρώ που «εξαφανίστηκαν» από το χρηματοκιβώτιο του θύματος.

«O δολοφόνος από την Πολωνία κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, δεν παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στον φόνο του Μίμη», δήλωσε φανερά φορτισμένος ο αδερφός του θύματος, που τόνισε: «Ο ίδιος είπε ότι δεν είναι φονιάς, αλλά… κλέφτης! Φυσικά, δεν πιστεύω ότι είπε την αλήθεια! Οταν είχε απολογηθεί η Μαργαρίτα, είχε αναφερθεί στην ημέρα της δολοφονίας του αδερφού μου. Τότε είχε πει πως ήταν έξω από το σπίτι και ότι κάποια στιγμή τη φώναξε ο 31χρονος Πολωνός για να μπει μέσα. Οταν είχε μπει μέσα, η ίδια ανέφερε ότι τον είχε δει με ματωμένα πουκάμισα! Ο ίδιος δεν αναφέρθηκε σε αυτό το περιστατικό και δεν είπε πολλά ούτε για την Πολωνέζα, αλλά ούτε και για τα χρήματα. Το μόνο που δήλωσε είναι πως είναι κλεφτρόνι, αλλά όχι δολοφόνος! Παραδέχτηκε πως είχε ταξιδέψει στη Μύκονο μαζί με τους άλλους δύο για να κλέψουν τον αδερφό μου, αλλά δεν είπε τίποτα για τα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι. Η αλήθεια είναι πως τόσο ο 31χρονος όσο και η Μαργαρίτα, αλλά και ο ταξιτζής που είχαν μαζί τους δεν είπαν τίποτα ουσιαστικό για τη δολοφονία».
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...