Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Κυνηγητό στον Μώλο για τον εντοπισμό κλεμμένου αγροτικού

Tην περιοχή του Μώλου οργώνουν τις τελευταίες ώρες αστυνομικοί, προκειμένου να εντοπίσουν ένα αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας NISSAN και ασημί χρώματος, που έκλεψαν άγνωστοι από την Αθήνα σήμερα το πρωί. Τ

ο αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από της εταιρία ΤΕΧΝΗΣ ΙΝΟΞ και όταν οι δράστες μπήκαν μέσα και άρχισαν τα προσπαθούν να βάλουν μπροστά την μηχανή του, οι ιδιοκτήτες το κατάλαβαν και άρχισε ένα μεγάλο κυνηγητό στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Η καταδίωξη ιδιοκτητών και κλεφτών, ήταν πολύωρη και έφτασε μέχρι την περιοχή του Μώλου Φθιώτιδας, όταν οι δράστες κατάφεραν να χαθούν από τα μάτια των ανθρώπων που τους κυνηγούσαν με άλλο αυτοκίνητο αλλά και με την βοήθεια της αστυνομίας που είχε ενημερωθεί από την αρχή για την κλοπή.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι επειδή οι δράστες δεν κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό του ασημί NISSAN, έχει συνεχώς αναμμένα τα αλάρμ. 'Αλλο ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του κλεμμένου ιχ, είναι ότι περιμετρικά φέρει αυτοκόλλητες διαφημιστικές πινακίδες της εταιρίας ΤΕΧΝΗΣ ΙΝΟΞ. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που συνεχίζει την έρευνα και η αστυνομία παρακαλούν αν κάποιος δει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.
http://www.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...