Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Έβρεξε προβλήματα στην Αττική

Αρκετά προβλήματα προκάλεσε στην Αττική η νεροποντή που έπληξε τις περισσότερες περιοχές το βράδυ της Παρασκευής.

Οι ισχυροί άνεμοι, μάλιστα, έδεσαν τα πλοία στα λιμάνια, ενώ προκάλεσαν πτώση κλαδιών στους δρόμους. Στο Παλαιό Φάληρο, μάλιστα, ένα κλαδί έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και προκάλεσε φθορές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις από όλα τα προάστια της Αθήνας, ενώ σε Βάρη, Βάρκιζα, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Νέα Ερυθραία, Μαρκόπουλο και Παλαιό Φάληρο καταγράφηκαν τα περισσότερα προβλήματα από πτώσεις κλαδιών, αλλά και από πλημμυρισμένα υπόγεια.

Προβλήματα υπήρξαν όμως και εκτός Αττικής, με τη Δυτική Ελλάδα, τη Λαμία, την Κατερίνη και τη Χαλκίδα να μετρούν ζημιές.

Πάντως, μετά από προσωρινή απαγόρευση απόπλου, το Σάββατο κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Από τον Αργοσαρωνικό δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων, ενώ τα δρομολόγια για Σαλαμίνα γίνονται μόνο με φέρι μπόουτ. Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό από Κυλλήνη - Ζάκυνθο, Καβάλα - Πρίνο και Καβάλα - Θάσο.

Η κακοκαιρία, ωστόσο, αναμένεται να παρουσιάσει ύφεση μέσα στην ημέρα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα ανατολικά και νότια. Οι θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη θα διατηρήσουν την έντασή τους, ενώ η θερμοκρασία θα συνεχίσει πτωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...