Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Δ. Αβραμόπουλος: Χρειαζόμαστε ένα ισχυρό αμυντικό σύστημα

Μία από τις σταθερές που η χώρα χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ, ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει αλλά και να υπερβεί τις δυσκολίες, είναι ένα ισχυρό εθνικό αμυντικό σύστημα και διαθέτουμε ένα από τα πιο αξιόπιστα αμυντικά συστήματα στην Ευρώπη, τονίζει ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που συμπίπτει με τα Εισόδια της


Αναφερόμενος στη διαχρονική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ο κ. Αβραμόπουλος υπογραμμίζει ότι «οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες με μία ισχυρή παράσταση σημαίας, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου αυτό μας ζητείται και το χρέος το επιβάλλει, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του κύρους και της εικόνας της χώρας μας, στον κόσμο» και προσθέτει: «ο ελληνικός λαός το γνωρίζει, σας τιμά και σας ευχαριστεί γι' αυτό».

Σημειώνει ακόμη ότι «έχουμε κάθε συμφέρον να συσπειρώσουμε τις δυνάμεις ολόκληρου του Ελληνισμού, να διατηρήσουμε την ισχύ της, να ενισχύσουμε την αποτρεπτική και αμυντική μας ικανότητα, να επωφεληθούμε του πλούτου της ελληνικής επικράτειας, στην ξηρά και τη θάλασσα».

Ο υπουργός Άμυνας διαβεβαιώνει ότι «η Ελλάδα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στον κόσμο και, το κυριότερο, θα αντιμετωπίσει με επιτυχία αυτές τις δύσκολες στιγμές που τραυμάτισαν το κύρος της, διεθνώς και, το κυριότερο, αποθάρρυναν την ελληνική κοινωνία».

Εκφράζει τέλος αισιοδοξία ότι «θα αποκατασταθούν οι αδικίες που επέφερε η δημοσιονομική προσαρμογή και θα ξαναβρούμε, ως έθνος, την αυτοπεποίθηση και τον προσανατολισμό μας, προς ένα πιο ελπιδοφόρο και δημιουργικό μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...