Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ληστές μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς πυροβόλησαν με καλάσνικοφ κοσμηματοπώλη στην Ομόνοια

Aπίστευτη ληστεία που θύμιζε κινηματογραφική ταινία έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας, με ενόπλους μεταμφιεσμένους σε αστυνομικούς να πυροβολούν με καλάσνικοφ κοσμηματοπώλη.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, ένα αυτοκίνητο με φάρο σταμάτησε στην οδό Βερανζέρου. Αμέσως εξέρχονται τέσσερα άτομα ντυμένα με αλεξίσφαιρα γιλέκα όπως οι άνδρες των ΕΚΑΜ και φωνάζουν προς τον κόσμο «Αστυνομία! Αστυνομία!» και έχουν καλυμένο το πρόσωπό τους με μαντήλια για να μην αναγνωρίζονται.

Οι ένοπλοι μπαίνουν στη Στοά Φέξη και μπαίνουν μέσα στο κοσμηματοπωλείο. Ο πατέρας του ιδιοκτήτη που έχει κατάστημα ακριβώς απέναντι ακούει τις φωνές και τρέχει να δει τι συμβαίνει.

Βλέποντας τους ενόπλους να απειλούν τον γιο του μπαίνει στην μέση για να τον προστατεύσει. Οι ληστές δεν διστάζουν και τον πυροβολούν με καλάσνικοφ δύο φορές στο γόνατο.

Σύμφωνα με το newsit.gr, oι ληστές αρπάζουν κοσμήματα άγνωστης αξίας και μπαίνουν στο μαϊμού περιπολικό και εξαφανίζονται στρίβοντας δεξιά στην οδό Πατησίων που πέρασαν με πράσινο φανάρι και στη συνέχεια κάνοντας πάλι δεξιά στην οδο Χαλκονδύλη, παραβιάζοντας το κόκκινο φανάρι.

Ο κοσμηματοπώλης μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν δυο κάλυκες ενώ μια σφαίρα τρύπησε και τη βιτρινα του κοσμηματοπωλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...