Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Δικογραφία σε βάρος Υπαρχιφύλακα για πλαστογραφία

Δικογραφία σε βάρος Υπαρχιφύλακα για πλαστογραφία Από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός Υπαρχιφύλακα που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής διότι είχε πλαστογραφήσει και χρησιμοποίησε σε Τράπεζα μια Υπεύθυνη Δήλωση - Εξουσιοδότηση με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής προς όφελος συγγενικού του προσώπου...

Χθες το πρωί, μετέβη σε υποκατάστημα τράπεζας της Αθήνας έκανε με την πλαστή υπεύθυνη δήλωση ανάληψη χρημάτων προκειμένου να εξυπηρετήσει υπέργηρο συγγενικό του πρόσωπο. Όπως προέκυψε από την έρευνα, προηγουμένως, είχε συντάξει την Υπεύθυνη Δήλωση – Εξουσιοδότηση και είχε θεωρήσει ο ίδιος το γνήσιο της υπογραφής του συγγενικού του προσώπου. Τη γνησιότητα θεώρησε με σφραγίδες Αστυνομικής Υπηρεσίας που υπηρετούσε παλαιότερα και επισκέφθηκε ειδικά, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του αρμόδιου υπαλλήλου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...