Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ακινητοποιήθηκαν οχήματα έξω από τη Θήβα

Πάγωσε το οδόστρωμα- άργησαν οι αλατιέρες. Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνταν στην περιφερειακή οδό Θηβών- Λιβαδειάς στο ύψος της Θήβας και στο 1ο χλμ της Θηβών- Μουρικίου  δημιουργήθηκαν το πρωί εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας που πάγωσε το χιόνι στο οδόστρωμα. 
 
Οι οδηγοί αναγκάστηκαν να ακινητοποιήσουν τα οχήματα τους, μόλις αντιλήφθηκαν την ολισθηρότητα του δρόμου, καλώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες να μεριμνήσουν.

Στην Θηβών - Λιβαδειάς μάλιστα στο ρεύμα προς Θήβα, στην γέφυρα του καταυλισμού των Τσιγγάνων, μια νταλίκα ακινητοποιήθηκε από τον οδηγό της ευτυχώς έγκαιρα, λίγο πριν διπλώσει.

Την ίδια τακτική ακολούθησαν και άλλοι οδηγοί μεγάλων οχημάτων πριν ανέβουν την γέφυρα, σχηματίζοντας ουρές και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ο αρμόδιος μηχανισμός φαίνεται πως έριξε το βάρος στους εθνικούς δρόμους, αφήνοντας εκτεθειμένο το επαρχιακό οδικό δίκτυο, όπως κατήγγειλαν οι οδηγοί που χρειάστηκε να περιμένουν τουλάχιστον μιάμιση ώρα μέχρι να έρθουν οι αλατιέρες.

Από την πλευρά τους οι υπηρεσίες δηλώνουν πως βρίσκονται επί ποδός τρεις μέρες τώρα με τα έντονα καιρικά φαινόμενα και υπερβάλλουν εαυτούς για ν’ ανταπεξέλθουν. Συνιστούν όμως στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες και όσο μπορούν να αποφεύγουν την παγωνιά.
http://www.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...