Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης που εκδιδόταν

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση μιας 46χρονης από τη Βουλγαρία η οποία οδηγούσε στην πορνεία την 12χρονη κόρη της, όπως αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο.
   
Τη Δευτέρα ο 66χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια, και στον οποίο απαγγέλθηκε η κατηγορία για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη στην ανακρίτρια. την Τρίτη επίσης θα απολογηθεί και η 46χρονη μητέρα του κοριτσιού που κατηγορείται για μαστροπεία, ενώ τη Δευτέρα απολογήθηκε η 23χρονη αδελφή της ανήλικης, την οποία βαρύνει η κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε μαστροπεία.
   
Παράλληλα πολύωρη ήταν η κατάθεση της 12χρονης, καθώς αναζητήθηκαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνάντησε τον ηλικιωμένο, αλλά και η εμπλοκή των συγγενικών της προσώπων.
   
Σύμφωνα με όσα καταθέτει 12χρονη , ο 66χρονος, κατά τις 3 προηγούμενες φορές που είχαν συναντηθεί, της είχε ζητήσει να προβούν σε ερωτική πράξη, όμως το κορίτσι είχε αρνηθεί, κι αυτό που φέρεται να έκανε ο 66χρονος είναι να το θωπεύσει. Ο ιατροδικαστής πάντως κατά την εξέταση δεν διαπίστωσε βιασμό, αλλά ασέλγεια.
   
Σύμφωνα με την αστυνομία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου κατέλαβαν σε απομονωμένο και σκοτεινό σημείο περιοχής του Ηρακλείου, τον 66χρονο να βρίσκεται εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, μαζί με την 12χρονη ανήλικη και να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
 
Από την προανάκριση προέκυψε ότι, η 46χρονη - μητέρα της ανήλικης με την άμεση συνδρομή της 23χρονης κόρης της, εξωθούσε στην πορνεία την ανήλικη κόρη της, έναντι χρηματικής αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων.
   
Όπως διαπιστώθηκε η 46χρονη αφού επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 66χρονο μέσω του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης και μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του, παρέδιδε η ίδια από το σπίτι της, την ανήλικη κόρη της, προκειμένου ο 66χρονος να ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της, έναντι του χρηματικού ποσού των σαράντα ευρώ και διαφόρων υλικών ανταλλαγμάτων (τσιγάρα και φαγώσιμα είδη). Στη συνέχεια ο 66χρονος επέστρεφε την ανήλικη στο σπίτι της και την παρέδιδε στην μητέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...