Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Εγκλειστος στη Νομική αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Την ώρα που η είσοδος και οι χώροι περιμετρικά της Νομικής αστυνομοκρατούνται, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απαγορεύουν σε όλους την πρόσβαση, εντός του κτηρίου επικρατεί αναβρασμός.

Όπως αναμεταδίδουν αυτή την ώρα ο ιστότοπος του iindymedia καθώς και η ραδιοφωνική συχνότητα 98 fm ένας από τους καταληψίες επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από το παράθυρο. Την τελευταία στιγμή πρόλαβαν κάποιοι να τον συγκρατήσουν.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αντιπροσωπείας των καταληψιών, των επικεφαλής της αστυνομίας, των Εισαγγελέων και του ιδιοκτήτη του κτηρίου, όπου θα φιλοξενηθούν - εφόσον καταλήξουν σε συμφωνία - οι 300 παράνομοι μετανάστες. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ό, τι εφόσον ο ιδιοκτήτης του κτηρίου επιμείνει να φιλοξενήσει τους 300 μετανάστες το πολύ για 15 ημέρες, δεν αποκλείεται να αναζητηθεί και εναλλακτική λύση.

Την ίδια ώρα οι καταληψίες επιμένουν η μεταφορά τους στο ξενοδοχείο να μη γίνει με κλούβες της ΕΛ.ΑΣ, αλλά οι ίδιοι να πραγματοποιήσουν ειρηνική πορεία. Επίσης ο χώρος τις επόμενες ημέρες να μην περιφρουρείται από αστυνομικούς, αλλά η πρόσβαση να είναι ελεύθεροι σε όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τους μετανάστες. Προς το παρόν το αδιέξοδο συνεχίζεται και η νύχτα αναμένεται μεγάλη...
http://newsport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...