Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών στο Ίλιον

Στη σύλληψη συμμορίας Αλβανών προχώρησε η αστυνομία, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη και πυροβολισμούς εναντίον περιπολικού το απόγευμα στο Ίλιον.

 Η καταδίωξη ξεκίνησε από την Πετρούπολη, μετά από ένοπλη ληστεία που πραγματοποίησαν οι δράστες σε σούπερ μάρκετ.

Τρεις από τους τέσσερις Αλβανούς εισέβαλαν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και πιστόλια στο σούπερ μάρκετ, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τέταρτος συνεργός τους.

Τους ληστές εντόπισε περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Ιλίου, που μετέβη εκεί για τη ληστεία και άρχισε καταδίωξη. Κατά τη διάρκειά της το αυτοκίνητο των ληστών συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ και ακινητοποιήθηκε, αλλά οι δράστες κατέβηκαν και αφού γάζωσαν το περιπολικό με το καλάσνικωφ τράπηκαν σε φυγή.

Οι σφαίρες χτύπησαν το περιπολικό, χωρίς όμως να τραυματιστούν οι αστυνομικοί, ενώ από εκείνη τη στιγμή σήμανε συναγερμός και κατέφθασαν δεκάδες περιπολικά της ’μεσης Δράσης στην περιοχή την οποία απέκλεισαν.

Οι δράστες εντοπίστηκαν και καταδιώχτηκαν για πολύ ώρα με τα πόδια και τελικά συνελήφθησαν στην αυλή ενός σπιτιού στην οδό Θώας 11.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν το καλάσνικωφ, ένα πιστόλι και τα χρήματα της ληστείας.

Οι συλληφέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου εξετάζονται για να διαπιστωθεί εάν ενέχονται και σε άλλες ένοπλες επιθέσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...