Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αστυνομικός με χασίς, σφαίρες και καραμπίνες!

Οι έρευνες των αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα και οι συλλήψεις δεκάδων αστυνομικών, καταπώς φαίνεται δεν πτόησαν εκείνους που έπρεπε.

Την περασμένη Κυριακή οι «αδιάφθοροι» συνέλαβαν ακόμη ένα συνάδελφό τους, που είχε στο ερμάριό του 2,7 γραμμ. ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μέσα σε φάκελο.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν χθες από την ΕΛ.ΑΣ., ο 46χρονος αρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Αναβύσσου και τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., δεν συνελήφθη μόνο για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, αλλά και όπλων.

Υστερα από έρευνες στο σπίτι του, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, παρουσία εισαγγελέα, βρήκαν και κατέσχεσαν δύο κυνηγετικές καραμπίνες οι οποίες ήταν αναντίστοιχες με τα ψηφία των αδειών κατοχής τους, δύο πιστόλια ρίψης φωτοβολίδων και ένα πιστόλι ρίψης αγνώστου αντικειμένου, 283 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων (εκ των οποίων δικαιολογούνται μόνο οι 150) και 160 κάλυκες των 9 mm.

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε τη Δευτέρα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ σε βάρος του διατάχθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Οπως ανακοινώθηκε, από την έρευνα που διενεργήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αναβύσσου δεν προέκυψε κάποιο εύρημα που να μαρτυρά έκνομες ενέργειες αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...