Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Πέρα βρέχει... σταγονίδια για την ΕΛ.ΑΣ

«Αν μέσα σε 55.000 ‘μήλα’ υπάρχουν 50 σάπια δεν αποτελεί καν στατιστικό μέγεθος. Μπορεί μεν να είναι πρώτη είδηση μπορεί να ακούγεται φοβερό αλλά στατιστικό μέγεθος δεν είναι» υποστηρίζουν στελέχη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για την εμπλοκή αστυνομικών με τη Χρυσή Αυγή.

«Ας υποθέσουμε ότι βγαίναμε και λέγαμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα στην Ελληνική Αστυνομία, ποιος θα μας πίστευε;» αναφέρουν τα ίδια στελέχη, αρνούμενοι να σχολιάσουν τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, για το ίδιο θέμα, αναφορικά με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το πόρισμα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων βρίσκεται στην ολοκλήρωση του και πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σε επίσημη συνέντευξη τύπου με τα αποτελέσματα των ερευνών. «Για μας, για την Ελληνική Αστυνομία είναι μια στενάχωρη διαδικασία. Είναι κάποιοι ελάχιστοι, σύμφωνα με τον συνολικό αριθμό. Είναι πράγματι αλήθεια πως κάθε επέμβαση πρέπει να κλείσει γρήγορα και πρέπει το σύνολο του Σώματος να αποδοθεί στην ελληνική κοινωνία όπως του αξίζει γιατί δεν πρέπει να ξεχνά η ελληνική κοινωνία τι τραβάνε αυτοί οι άνθρωποι για την κοινωνία όλο αυτόν τον καιρό» δηλώνουν ανώτατα στελέχη του αρμόδιου υπουργείου.

Για ακόμη μία φορά τα ίδια στελέχη αναφέρουν πως ο μέσος αστυνομικός σε αυτή την χρονική συγκυρία, αυτό το οποίο δίνει, είναι τελείως δυσανάλογο με αυτό που παίρνει. Από την άλλη, όπως σημειώνουν τα ίδια στελέχη, έχει γίνει και το εξής απίστευτο, «ότι δεν έχει κάποιος άλλος ως ευθύνη καταλήγει για κάποιον λόγο στην Ελληνική Αστυνομία παίρνει το μεταναστευτικό, παρεμπόριο, παρκάρισμα. Παίρνουμε όλες τις ευθύνες της Δημοτικής Αστυνομίας χωρίς να έχει έρθει ακόμη ούτε ένας δημοτικός αστυνομικός».

« Για ότι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ε δεν πρόκειται να τους πετροβολήσουμε κιόλας επειδή βρέθηκαν 50 επίορκοι ή 40», καταλήγουν τα ίδια στελέχη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...