Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ομαδικό βιασμό από ποδοσφαιριστές κατήγγειλε τουρίστρια στην Κω!

Τον ομαδικό βιασμό της από τρεις ποδοσφαιριστές κατήγγειλε μια Βρετανίδα τουρίστρια που παραθερίζει στην Κω! 

Σοκαρισμένη και με δάκρυα στα μάτια η 20χρονη κοπέλα πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος του νησιού, στους άνδρες του οποίου κατήγγειλε ότι έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών νεαρών παικτών ομογενειακής ομάδας ποδοσφαίρου της Αυστραλίας που βρίσκεται στο νησί, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο «Νέος Κόσμος» της Μελβούρνης δεν γνώριζε χθες ποια ομογενειακή ομάδα από την Αυστραλία κάνει προετοιμασία στην Κω.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό που απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές του νησιού σημειώθηκε στις 3.00 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου οι τρεις Ελληνοαυστραλοί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 20χρονης, της επιτέθηκαν και τη βίασαν ομαδικά. Η κοπέλα έσπευσε στις 9.00 το πρωί και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ύστερα από έρευνες που έγιναν εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις ποδοσφαιριστές.

Όπως έγινε γνωστό, οι φερόμενοι ως δράστες αρνούνται τις κατηγορίες ισχυριζόμενοι ότι η κοπέλα έκανε σεξ μαζί τους με τη θέλησή της. Όπως αναφέρουν, ο ένας από αυτούς είχε βγει για διασκέδαση σε μπαρ της περιοχής όπου γνώρισε την 20χρονη. Ύστερα από κάποιες ώρες και ενώ είχαν καταναλώσει αλκοόλ, ο νεαρός πήγε με τη Βρετανίδα στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η ομάδα και την οδήγησε στο δωμάτιό του. Αφού έκαναν σεξ, ο ποδοσφαιριστής τής ζήτησε να παίξουν ένα παιχνίδι, στο οποίο αν κέρδιζε εκείνος, το «βραβείο» θα ήταν να φέρει δύο φίλους του στο δωμάτιο. Η κοπέλα δέχτηκε, αλλά έχασε στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο ομογενής να φέρει στο δωμάτιο δύο συμπαίκτες του με τους οποίους η νεαρή τουρίστρια έκανε σεξ. Ωστόσο, την επομένη το πρωί, γύρω στις 9.00, πήγε γραμμή στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τους τρεις ομογενείς για βιασμό.

Οι νεαροί συνελήφθησαν και κρατήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να οδηγηθούν στον ανακριτή. Πάντως, για το θέμα υπήρξε παρέμβαση από την πλευρά τόσο της ομάδας όσο και του δήμου, αλλά εφόσον κατατέθηκε μήνυση από την πλευρά της 20χρονης δεν μπορούσε να αποτραπεί η εξέλιξη. Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείται από δεκαεφτά ποδοσφαιριστές και ο βασικός κορμός της είναι παιδιά μεταναστών στην Αυστραλία με καταγωγή από την Κω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...