Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ομάδα εμπρηστών καίει Αστυνομικές μοτοσικλέτες και περιπολικά

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί στην Αντιτρομοκρατική, αλλά και την Κρατική Ασφάλεια η εμφάνιση... ανώνυμης ομάδας εμπρηστών, η οποία μέχρι στιγμής έχει παραδώσει στις φλόγες δύο μοτοσικλέτες αστυνομικών, ένα περιπολικό τύπου τζιπ και το αυτοκίνητο ενός ένστολου της ΕΛ.ΑΣ.

Η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα εμπρηστών, η οποία δεν χρησιμοποιεί κάποια επωνυμία, ανέλαβε την ευθύνη έξι εμπρηστικών ενεργειών σε Αττική και Κορινθία, με προκήρυξή της που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα «εναλλακτικής ενημέρωσης», αφιερώνοντας τα χτυπήματά της στον νεκρό αναρχικό και μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» Λάμπρο Φούντα.

Ωστόσο, έντονο προβληματισμό στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής, αλλά και της Κρατικής Ασφάλειας προκαλεί το γεγονός πως οι έξι εμπρηστικές ενέργειες σε Αττική και Κορινθία έγιναν μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, κάτι που δείχνει άμεσο σχεδιασμό και εκτέλεση σχεδίου, αλλά και την ύπαρξη πολυμελούς ομάδας εμπρηστών.

Μάλιστα, τα μέλη της... ανώνυμης ομάδας των εμπρηστών εντόπισε και έβαλε φωτιά σε μοτοσικλέτα που ανήκει σε αστυνομικό της Τροχαίας και διαμένει στην περιοχή της Δάφνης, 100 μέτρα από το σημείο όπου τον περασμένο Μάρτιο έπεφτε νεκρός, έπειτα από μάχη με αστυνομικούς, ο Λάμπρος Φούντας.

Την ίδια νύχτα και λίγα λεπτά μετά τον εμπρησμό της μοτοσικλέτας στη Δάφνη άλλη μια μηχανή, αυτή τη φορά στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, τυλίγονταν στις φλόγες, η οποία και αυτή ανήκε σε αστυνομικό. Λίγες ημέρες μετά τα μέλη της ομάδας των εμπρηστών εντόπισαν αυτοκίνητο που ανήκε σε αστυνομικό στην Αγία Παρασκευή, με αποτέλεσμα να το καταστρέψουν ολοσχερώς με εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθέτησαν στη μηχανή του οχήματος. espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...