Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Βίντεο με τους δολοφόνους του Ζουγανέλη έχουν οι αρχές!

Φως αναμένεται να ρίξει στο μυστήριο της δολοφονίας του επιχειρηματία Δ. Ζουγανέλη στη Μύκονο βίντεο που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και στο οποίο έχουν καταγραφεί οι δράστες της στυγνής δολοφονίας του 73χρονου.

Η αστυνομία πιστεύει ότι με τη βοήθεια του βίντεο και τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος που υπάρχουν σε γειτονικό σπίτι θα ολοκληρώσει το παζλ των στοιχείων που χρειάζεται.

Σύμφωνα με τις αρχές, στο βίντεο φαίνονται (την επίμαχη ώρα που υπολογίζεται ότι διαπράχθηκε η δολοφονία του Δ. Ζουγανέλη) να μπαίνουν και να βγαίνουν από το σπίτι του άτυχου επιχειρηματία δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Αν και είναι διακριτά αρκετά χαρακτηριστικά τους, τα πρόσωπα των -θεωρούμενων- ως δραστών δεν φαίνονται καθαρά και το βίντεο θα αποσταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα για ανάλυση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον 73χρονο επιχειρηματία και του επιτέθηκαν γρονθοκοπώντας τον με μανία, ενώ αφού τον έριξαν στο έδαφος τον χτύπησαν στο κεφάλι μέχρι και με σφυρί και τον χαράκωσαν με γυαλί για να αποσπάσουν τις πληροφορίες που ήθελαν που σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ του Alpha ήταν ο συνδυασμός του χρηματοκιβωτίου. Ο άτυχος επιχειρηματίας είχε πρόσφατα κάνει αναλήψεις ιδιαίτερα μεγάλων ποσών.

Η αστυνομία πάντως στρέφει τις έρευνες τις στο στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του Δ. Ζουγανέλη καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι οι δράστες γνώριζαν το εσωτερικό του σπιτιού αλλά και το θύμα. Σημαντικά στοιχεία, πάντως, αναμένεται να προκύψουν -σύμφωνα με την Espresso- και από την κατάθεση της εντυπωσιακής συντρόφου -πολωνικής καταγωγής- του Δ. Ζουγανέλη με την οποία θα αναχωρούσε σε λίγες μέρες για Ταϋλάνδη.

Μάκης Ζουγανέλης: "Αισθάνομαι ξένος στο νησί μου. Το μίσος για τον αδερφό μου ήταν απίστευτο"

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο αδερφός του δολοφονηθέντος 73χρονου επιχειρηματία, Μάκης Ζουγανέλης, ο οποίος σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου δήλωσε πως αισθάνεται ξένος στο ίδιο του νησί, το νησί που αγάπησε τόσα χρόνια: "Δε μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος φέρθηκε με τέτοιο μίσος στον αδερφό μου. Έναν άνθρωπο φιλήσυχο ο οποίος δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, μόνο καλό έκανε. Έναν άνθρωπο 73χρονων που τον χτυπήσανε με σφυρί στο κεφάλι" ψέλισε με πόνο ψυχής ο κ. Ζουγανέλης.

Ο κ. Ζουγανέλης τόνισε ότι -μετά τη συνταξιοδότηση του- ο αδερφός του είχε εκποιήσει όλα του τα περιουσιακά στοιχεία και είχε τοποθετήσει τα χρήματα του σε καταθέσεις στην τράπεζα. Τόνισε στη συνέχεια ότι είχε πει στην αδερφή τους ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας είχε αρχίσει να σηκώσει σιγά σιγά χρήματα και να τοποθετηθεί στο χρηματοκιβώτιο. Ωστόσο έκανε λόγο για ποσό που δεν υπέρβαινε τις 100.000 ευρώ σε αντίθεση με όσα ακούγονται για ποσό της τάξεως των 1-2 εκ. ευρώ: "Οι δράστες σαφώς και ήθελαν τα χρήματα, τι άλλο; Δεν είχε εχθρούς ο αδερφός μου".

"Η αστυνομία λέει πως είναι κοντά αλλά εγώ είπα στην αδερφή μου να κάνει υπομονή. Ακούγονται διάφορα από χίλιες δυο μεριές και δεν μπορούμε ούτε να κυκλοφορήσουμε πλέον. Μέχρι που ακούστηκε ότι εγώ τον σκότωσα" συμπλήρωσε ο κ. Ζουγανέλης. "Αισθάνομαι ξένος στο ίδιο μου το νησί. Είμαι μειονότητα" κατέληξε ο αδερφός του επιχειρηματία εν μέσω λυγμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...