Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Συμμετοχή στις εξετάσεις του Ιουλίου για την έκδοση άδειας υπαλλήλων security (Ι.Ε.Π.Υ.Α

Ο βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης  Μιχελογιαννάκης έστειλε επιστολή στους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Παιδείας ζητώντας την εξέταση και τη λύση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με αρκετούς υποψηφίους οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν στις εξετάσεις του Ιουλίου για την έκδοση άδειας υπαλλήλων security (Ι.Ε.Π.Υ.Α).

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο  της επιστολής.

«Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,
Ανάστατοι είναι  αρκετοί από τους υποψήφιους προς εξέταση για την απόκτηση άδειας security, καθώς δεν τους δίνεται η δυνατότητα να εξεταστούν στην τελευταία εξέταση πιστοποίησης που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 13 Ιουλίου 2013. Η μη συμπερίληψη τους, στους εξεταζόμενους της 13η Ιουλίου, θα έχει ως αποτέλεσμα την υποχρεωτική άνοδο τους στην Αθήνα ώστε να συμμετάσχουν στις εκεί εξετάσεις. Εν μέσω της σφοδρής οικονομικής κρίσης, είναι ηθικά απαράδεκτο να προστίθενται επιπλέον προβλήματα στους επιμορφωμένους, οι οποίοι προσπαθούν να αποκτήσουν μια πιστοποίηση  η οποία θα τους δώσει την δυνατότητα να βγουν στην αγορά εργασίας.        

Κύριοι Υπουργοί,
Παρακαλώ όπως εξετάσετε άμεσα το πρόβλημα που  έχει δημιουργηθεί, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εξεταστούν στο Ηράκλειο και να μην αναγκαστούν είτε να μην δώσουν εξετάσεις, είτε να δυσχεράνουν περισσότερο την ήδη επιβαρημένη οικονομική τους θέση.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...