Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ένταση εξαιτίας τροχαίου στα Άνω Λιόσια

Δύο ανήλικα παιδιά βρίσκονται στην εντατική μετά από τροχαίο ατύχημα που έγινε στα Άνω Λιόσια. Αθίγγανος οδηγός σε αγροτικό φορτηγάκι, που καταδιώκονταν από αστυνομικούς για ληστεία στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ, προσπέρασε αντικανονικά και έπεσε πάνω σε μηχανάκι που οδηγούσαν δύο ανήλικοι, οι οποίοι και χαροπαλεύουν.

Πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι που υποβάλλονται σε επέμβαση και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν χάσει τα άκρα τους, ενώ το ένα βρίσκεται σε κώμα.

Το νέο μαθεύτηκε σε δευτερόλεπτα και αμέσως προκλήθηκε αυθόρμητη αντίδραση κατοίκων, που έκλεισαν τους κεντρικούς δρόμους, ενώ αναποδογύρισαν και άναψαν κάδους διαμαρτυρόμενοι για το περιστατικό αλλά και την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.
Μάλιστα, όποτε περνούν αγροτικά οχήματα από άλλους αθίγγανους, επιτίθενται και ήδη έχουν προκληθεί εντάσεις και επεισόδια. 

Στην περιοχή αυτήν την στιγμή βρίσκονται περίπου εκατό εξαγριωμένοι κάτοικοι, ενώ  έχουν σπεύσει περιπολικά και μοτοσικλετιστές αστυνομικοί, που παρακολουθούν διακριτικά από απόσταση. Παράλληλα, έφτασε και μια διμοιρία των ΜΑΤ για τον φόβο μεγαλύτερης έκτασης επεισοδίων, αν κινηθούν προς το σημείο και οι αθίγγανοι από τους γειτονικούς καταυλισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...