Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Για «προσπάθεια αυτοκάθαρσης» στην ΕΛ.ΑΣ μίλησε ο Δένδιας

Για αυτοκάθαρση της αστυνομίας έκανε λόγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. 


«Έχετε ξεκινήσει μία βαθιά προσπάθεια αυτοκάθαρσης μέσα από τα δικά σας θεσμικά όργανα, ώστε να υποβληθούν του Σώματος οι ελάχιστοι παραβατικοί επίορκοι, οι οποίοι υπό την προκάλυψη του νεοναζιστικού φαινομένου σπιλώνουν την εικόνα και το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας», ανέφερε μιλώντας σε αστυνομικούς με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας».

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, ο υπουργός τόνισε επίσης, ότι υπάρχει «μία αβυσσαλέα δυσαναλογία ανάμεσα σε αυτό που η ελληνική κοινωνία παρέχει ως μισθό στις γυναίκες και στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, σε σχέση με ό,τι ζητά και λαμβάνει από αυτούς. Αυτό το οποίο πετύχατε τους τελευταίους 15 μήνες είναι εντυπωσιακό», είπε απευθυνόμενος προς τα στελέχη του Σώματος.

Ο κ. Δένδιας, αναφέρθηκε εμμέσως και στην υπόθεση του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε στα Φάρσαλα, λέγοντας: «Διαλύσατε σε μεγάλο βαθμό τα γκέτο της ανομίας που ανθούσαν στη χώρα. Είτε αυτά ανθούσαν μέσα στις ποικιλώνυμες "βίλες" είτε αυτά επέτρεπαν σε μικρά παιδάκια να έχουν αρπαγεί και να βρίσκονται μακριά από τους φυσικούς τους γονείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...