Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Νικολόπουλος πρός Παναγιωτόπουλο: Μια αρνητική εξέλιξη για το ΚΕΤΧ θα οδηγήσει σε "μετωπική σύγκρουση"

Επιστολή στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο, για τη συνέχιση λειτουργίας του ΚΕΤΧ Πατρών, έστειλε ο βουλευτής Αχαϊας κ. Ν. Νικολόπουλος:
Αγαπητέ Πάνο,
Μετά την ακύρωση της πρώτης συνάντησης και εν αναμονή οριστικοποίησης του νέου ραντεβού με τους εκπροσώπους της περιφέρειας μου σπεύδω να σου μεταφέρω την φωνή διαμαρτυρίας και αγωνίας της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαιτέρως της Πάτρας για την διαθρυλούμενη μετακίνηση του ΚΕΤΧ σε μονάα της Αττικής.

Σε παρακαλώ θερμά και από την πλευρά μου, για την ενδελεχή επανεξέταση του συγκεκριμένου ζητήματος, κατά τρόπο που να διασφαλίζει εργασιακή και κοινωνική δικαιοσύνη για τους πολιτικούς υπαλλήλους της μονάδας των Πατρών, αλλά και τη συνέχιση λειτουργίας της χάριν των σπουδαίων και πολυτίμων υπηρεσιών της για το αξιόμαχο του Ελληνικού Στρατού.

Εξάλλου, επιχειρήματα υπέρ της συνέχισης  λειτουργίας του ΚΕΤΧ Πατρών υπάρχουν και νομίζω πως είναι ισχυρά. Ένα  από αυτά, είναι και το κόστος μετακίνησης της μονάδας, που  λόγω της ιδιαίτερης και μοναδικής υλικοτεχνικής υποδομής της, θα είναι πολύ υψηλό. Σημειώνω δε, παλαιότερες δεσμεύσεις της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας για αναβάθμιση της μονάδας σε Διακλαδικό Κέντρο Εκπαίδευσης, κάτι που θα συνιστούσε τεράστια αναβάθμιση για το Τεχνικό Σώμα αλλά και για το ίδιο το στρατόπεδο, και φυσικά για την πόλη των Πατρών, η οποία θεωρείται και «πατρίδα του Τεχνικού».
Αγαπητέ Πάνο,
Γνωρίζοντας την ευθυκρισία και  το υψηλό αίσθημα συνέπειας και  εθνικού καθήκοντος που σε χαρακτηρίζει, ευελπιστώ στην δίκαιη τελική απόφασή σου, απεύχομαι μία αρνητική εξέλιξη να οδηγήσει την περιοχή, σύσσωμη την κοινωνία και τους εκπροσώπους της σε “μετωπική σύγκρουση” με την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ.
Είμαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε  περαιτέρω.

Μετά τιμής
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Βουλευτής Αχαίας
(εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο  της ΝΔ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...