Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ήθελαν να σκοτώσουν – “Με σπαθί χτύπησαν τον μετανάστη” - Διπλό χτύπημα τη νυχτα κατά μεταναστών

Απίστευτο το περιστατικό που περιγράφουν οι μάρτυρες της επίθεσης εναντίον του ενός από τους τρεις μετανάστες που δέχθηκαν επίθεση στο Νέο Κόσμο

Με διαφορά μόλις 20 λεπτών άγνωστοι που σύμφωνα με μαρτυρίες επέβαιναν σε μηχανές επιτέθηκαν και κυριολεκτικά διαπέρασαν με ένα σπαθί έναν Αλβανό μετανάστη και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε δύο μετανάστες από την Πολωνία.

Το πρώτο χτύπημα έγινε στη συμβολή των οδών Κριναγόρου και Δημοκρεοντος, μπροστά στο δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Ακούσαμε τα βογκητά του ανθρώπου, λένε οι αυτόπτες μάρτυρες στο newsit. Τον είδαν όρθιο, μόλις τον είχαν χτυπήσει. Η λάμα είχε διαπεράσει το σώμα του από την πλάτη μέχρι το ύψος του στέρνου. Ο άτυχος άνθρωπος ήταν σε κατάσταση σοκ. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα κατέρρευσε.


Το σημείο είναι γνωστό στην αστυνομία καθώς συχνά υπάρχουν μικροεπεισόδια, αυτή τη φορά όμως το επεισόδιο είναι διαφορετικό.

Μάρτυρες μιλούν για δυο με τρία άτομα με μηχανές. Πλησίασαν, λένε, τον  μετανάστη από την Αλβανία και του επιτέθηκαν. Το χτύπησαν και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Ο άτυχος μετανάστης από την Αλβανία είναι, λένε όσοι τον γνωρίζουν στην γειτονιά του στον Νέο Κόσμο, ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, αγιογράφος στο επάγγελμα, μένει στη χώρα μας 17 χρόνια.

Είναι παντρεμένος τα τελευταία 3 χρόνια και έχει ένα αγοράκι δύο χρόνων. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε ποτέ να μπει στο στόχαστρο κάποιων.

Μόλις είκοσι λεπτά μετά, στη γωνία της Καλλιρρόης με τη Βουλιαγμένης, σε πολυσύχναστο δηλαδή σημείο, το σκηνικό επαναλήφθηκε, και κάποιοι επιτέθηκαν αυτή τη φορά σε δύο μετανάστες από την Πολωνία. Βγήκαν ξανά μαχαίρια, οι δυο μετανάστες έπεσαν αιμόφυρτοι στο πεζοδρόμιο.

Η κατάσταση του Αλβανού μετανάστη θεωρείται κρίσιμη. Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Και οι Πολωνοί μετανάστες είναι σε άσχημη κατάσταση και δεν έχουν καταφέρει ακόμη να δώσουν κατάθεση, ωστόσο οι πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων οδηγούν σε ρατσιστικό χτύπημα.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...